Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτος αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για βιασμό – «Θα ζήσω με αυτό»

«Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή»

Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτος αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για βιασμό – «Θα ζήσω με αυτό»

Τις πρώτες του δηλώσεις, αφού αφέθηκε ελεύθερος, έκανε ο Στηβ Μιλάτος.

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στη Ρόδο ύστερα από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του από μια 21χρονη Αγγλίδα. Μάλιστα, η 21χρονη που τον κατήγγειλε προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, λίγο αργότερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση ενώ το πρωί του Σαββάτου προβλήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother είπε «πλέον φοβάται αρκετά, καθώς θα πρέπει να ζήσει με αυτό».

Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

«Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω», είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

Στην ερώτηση αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό ο Στηβ Μιλάτος απάντησε αρνητικά. «Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της.».

Μάλιστα ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις «Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος».

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε επίσης στα πρώτα λόγια της μητέρας του. «Μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας υπογράμμισε πως όλο αυτό του έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα και πως πλέον φοβάται αρκετά. «Ναι, ναι. Αρκετά φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.