ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ούρσουλα Κορμπερό: Ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό

Κάλυψε τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της

Ούρσουλα Κορμπερό: Ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό

Η Ούρσουλα Κορμπερό επέστρεψε στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που συνηθίζει να κάνει και πόζαρε ολόγυμνη σε έναν καθρέφτη.

Χωρίς καθόλου ρούχα και φορώντας έντονο κόκκινο κραγιόν, η Κορμπερό καλύπτει το στήθος της με τα μαλλιά της και σκύβει προς τη μεριά του καθρέφτη για να απαθανατίσει τον εαυτό της με την κάμερα του κινητού της.

331978234_943576830136628_8862643711980239773_n

Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του #ElCuerpoEnLlamas στη Βαρκελώνη. Μου δόθηκε μια ομάδα που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφη είναι. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το έργο με τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.