ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Άντερσον: Δείτε για ποιο λόγο σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ (φωτό)

«Η φυσική ομορφιά εξακολουθεί να απαιτεί δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη»

Π.Άντερσον: Δείτε για ποιο λόγο σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ (φωτό)

Η αγαπημένη ηθοποιός του «Baywatch», Πάμελα Άντερσον, αποφάσισε να σταματήσει να φοράει μακιγιάζ και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πολλούς επαίνους γι’ αυτήν την απρόσμενη επιλογή της.

Μιλώντας στο ELLE ότι η οπτική της για την ομορφιά άλλαξε μετά το θάνατο της makeup artist της Αλέξις Βόγκελ, η οποία απεβίωσε από καρκίνο του μαστού το 2019.

«[Η Αλέξις] ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλά ένιωσα ότι, χωρίς την Αλέξις, είναι καλύτερα για μένα να μην φοράω μακιγιάζ», εξήγησε η 56χρονη ηθοποιός.

Είπε ότι το «να μην βάφεσαι ήταν απελευθερωτικό, και διασκεδαστικό, και λίγο επαναστατικό επίσης».

«Επειδή παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν μεγάλο μακιγιάζ, και είναι ακριβώς σαν εμένα να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι» δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.


Η Άντερσον παρατήρησε επίσης για τη γήρανση και το πώς ήταν ένα «ταξίδι» για εκείνη.

«Νομίζω ότι όλες αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο περίεργες όταν μεγαλώνουμε. Και γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Λέω, “Ουάου, αυτό είναι πραγματικά… τι μου συμβαίνει;” Είναι ένα ταξίδι» ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

«Νιώθω ότι με στηρίζουν. Νιώθω καλά. Είμαι σε καλό σημείο», είπε στη συνέχεια.

Η απόφασή της να εγκαταλείψει τα καλλυντικά προήλθε επίσης από την αίσθηση ότι συχνά «ακολουθούσε αυτό που μου έλεγαν οι άνθρωποι τι να κάνω» στις πρώτες ημέρες της καριέρας της.

Σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο ET, η Άντερσον αποκάλυψε ότι όταν φοράει μακιγιάζ προτιμά μια πιο ήπια εμφάνιση.

«Η δεκαετία του ’90 ήταν η δεκαετία του ’90 και τώρα είναι το 2023. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι… [και] αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου», δήλωσε στο Entertainment Tonight.

«Η φυσική ομορφιά εξακολουθεί να απαιτεί δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Είναι αστείο γιατί, ξέρετε, είμαι πάντα στον κήπο τώρα. Έχω πάντα χώμα κάτω από τα νύχια μου. Οπότε είναι ωραίο να φοράω διαμάντια απλά για να τα αναδείξω λίγο» σχολίασε.

Η Άντερσον έμεινε χωρίς μακιγιάζ καθώς παρακολούθησε την επίδειξη γυναικείων ρούχων Isabel Marant για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στην Place Colette στο Παρίσι.

Η Χολιγουντιανή σταρ επέλεξε ένα εφαρμοστό lime φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ τακούνια και μια ασορτί τσάντα με καρφιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, απέφυγε το μακιγιάζ καθώς κάθισε στην πρώτη σειρά στο show της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.