ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Κονδυλάτος: «Είμαι υποχόνδριος – Δεν φοράω εσώρουχα» 

«Δεν έχω εσώρουχα στην ντουλάπα μου» 

Π.Κονδυλάτος: «Είμαι υποχόνδριος – Δεν φοράω εσώρουχα» 

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για Χριστούγεννα και τον λόγο που δεν του αρέσει να φορά εσώρουχα.

«Από τα Χριστούγεννα έχω γλυκόπικρες μνήμες, υπήρχαν προστριβές μεταξύ των γονιών μου. Το αγαπημένο μου ρεβεγιόν ήταν όταν ένιωσα για πρώτη φορά μέσα στην οικογένεια μου θαλπωρή και ασφάλεια», είπε.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο ωραίο δώρο που έχει δεχτεί. «Το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε ο Βασίλης Ζούλιας και είναι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Δεν τα φοράω, γιατί δεν θέλω να τα χάσω. Το πιο ωραίο δώρο που έχω κάνει στον Βασίλη Ζούλια είναι μία κάρτα από χρυσό με πολύτιμες πέτρες».

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε πως έχει… κακή σχέση με τα εσώρουχα. «Είμαι υποχόνδριος, δεν μπορώ να φορέσω πολύ ώρα ένα ρούχο, γι’ αυτό φοράω λίγα ρούχα.

Δεν φοράω εσώρουχα, δεν είναι κακό. Δεν θα τηρήσω το έθιμο με τα κόκκινα εσώρουχα, δεν το τηρώ όλο τον χρόνο», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω εσώρουχα στην ντουλάπα μου. Όταν ήμουν στο Survivor δεν έπαιρνα τα εσώρουχα που μου έδινε η παραγωγή, γιατί δεν τα χρειαζόμουν».

Όσο για τα πιο ερωτικά του Χριστούγεννα, αυτά ήταν όταν έκανε για πρώτη φορά one night stand.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.