ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι άνδρας για το 2023

Πρωταγωνιστής της σειράς «Grey’s Anatomy»

Π.Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι άνδρας για το 2023

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, γνωστός από τον ρόλο του Ντέρεκ στο «Grey’s Anatomy», ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 όπως αποκάλυψε το περιοδικό People.

Η αποκάλυψη έγινε στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live», με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Είμαι απλά χαρούμενος που έβγαλαν απόφαση και που φέτος ήμουν εγώ» και πρόσθεσε πως η οικογένειά του το βρήκε αστείο όταν έμαθε για τον νέο του τίτλο. «Γέλασαν, αρκετά δυνατά. Έλεγαν: ‘Όχι, σοβαρά τώρα, ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας;’».

Όσο για το πώς αντέδρασε ο ηθοποιός του «Grey’s Anatomy» όταν έμαθε τα νέα, δήλωσε στο περιοδικό People σε συνέντευξή του πως ήταν «εντελώς σοκαρισμένος». «Και μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας πως επρόκειτο για αστείο. Πάντα ήμουν η παράνυμφος και όχι η νύφη» είπε. «Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε το εγώ μου τονώθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ παίρνει τον τίτλο από τον Κρις Έβανς, ο οποίος στέφθηκε το 2022 ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο. Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντέμπσεϊ εάν ο Έβανς του έχει τηλεφωνήσει, ο ηθοποιός είπε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα. «Ελπίζω όταν κατέβω από την σκηνή απόψε να μου τηλεφωνήσει» απάντησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.