ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Παπαδόπουλος: «Έχασα εννέα κιλά στο Survivor – Ο Τ.Καφετζής είναι ύπουλος»

«Η Κ.Δαλάκα μάλλον, με θεωρούσε αδύναμο παίκτη, αλλά είχα φέρει κάποιες νίκες»

Π.Παπαδόπουλος: «Έχασα εννέα κιλά στο Survivor – Ο Τ.Καφετζής είναι ύπουλος»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την αποχώρηση του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και αρχικά, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του που τον θεωρούσαν αδύναμο.

«Η Κατερίνα Δαλάκα μάλλον, με θεωρούσε αδύναμο παίκτη, αλλά είχα φέρει κάποιες νίκες και θα έφερνα κι άλλες. Εντάξει, δεν θα την κρίνω για αυτό. Ούτως ή άλλως, με είχαν ψηφίσει και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν το θεωρούσα δίκαιο. Ήμουν σε μια ομάδα που θα μπορούσε να ψηφιστεί και κάποιος άλλος, που είχε φέρει περίπου ίδιες νίκες με εμένα. Αυτός που θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί ήταν ο Γκάνος κι ο Χρήστος», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχασα εννέα κιλά στο παιχνίδι, ζορίστηκα πολύ. Δεν μπορούσα να βρω παντελόνι το πρωί».

Όσο για τη διαμάχη μεταξύ Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα, ανέφερε: «Συνήθως στην ομάδα μας, τα κορίτσια συζητούσαν για το MVP. Εμάς τα αγόρια, μας ένοιαζε πιο πολύ να κερδίσει η ομάδα, ήμασταν πιο απλοί χαρακτήρες κοιτούσαμε να επιβιώσουμε και να κερδίζουμε. Τα κορίτσια είχαν πιο προσωπικό στόχο στο παιχνίδι. Η γνώμη μου για τη Δαλάκα είναι ότι έχει μπει για να το κερδίσει ξανά, αυτός είναι ο στόχος της. Η Ασημίνα σίγουρα έχει τον ίδιο στόχο και για αυτό έρχονται σε αντιπαραθέσεις. Πέντε γυναίκες είναι ενωμένες, έχουν πάρει και τον Γκάνο μαζί τους και θα βγάζουν όποιον θέλουν έξω».

Για τον Τζέιμς Καφετζή, δήλωσε: «Ο Τζέιμς είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης και ο πιο ύπουλος. Δεν συμμερίζομαι τα λόγια του, καθόλου. Για τον Τζέιμς δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια μέσα στο παιχνίδι. Κατά την προσωπικη μου άποψη, αν μπει στο παιχνίδι, οι Κόκκινοι θα τον υποδεχτούν πολύ κρύα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν θα συμπαθούσα τον Τζέιμς Καφετζή μέσα στο παιχνίδι, γιατί δεν τον συμπαθούσα και από την τηλεόραση. Με τον Παππά ήρθαμε κοντά από το αεροδρόμιο, ταίριαξαν σε όλα οι απόψεις μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.