ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Παλάτι» στην Πάρο απέκτησε η Μόνικα Μπελούτσι

Η διάσημη ηθοποιός περνά τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα

«Παλάτι» στην Πάρο απέκτησε η Μόνικα Μπελούτσι

Στην Ελλάδα και στην Πάρο περνά τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια της η Μόνικα Μπελούτσι και ήταν θέμα χρόνου να πάρει το δικό της σπίτι. 

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μετέδωσε την πληροφορία για την αγορά υπερπολυτελούς βίλας στην Πάρο στον αέρα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Είναι γνωστό πως η λαμπερή ηθοποιός λατρεύει την Ελλάδα. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει επιλέξει την Πάρο και άλλα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ισχυρός δεσμός για τη Μόνικα Μπελούτσι με την Ελλάδα

Η αγαπημένη ηθοποιός απέκτησε το δικό της παλάτι στην Πάρο, με το ποσό που διέθεσε για το υπερπολυτελές ακίνητο στην Πάρο να μην έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν για χρόνια φιλοξενούμενη Ελληνίδας φίλης της στο αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί.

Μετά από χρόνια που η Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτεται το νησί, η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι για να περνά ξέγνοιαστες στιγμές τα καλοκαίρια της.

Άγνωστο το ποσό που διέθεσε η Μόνικα Μπελούτσι

Το σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ταιριάζει απόλυτα με την ποικιλομορφία του νησιού της Πάρου.

Με την αγορά του νέου της ακινήτου στην Πάρο, η λαμπερή ηθοποιός αναμένεται να επισκέπτεται ακόμα πιο συχνά την Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Το ποσό που διέθεσε για την αγορά του ακινήτου από πολύ γνωστό αρχιτέκτονα η Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με το γραφείο.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που ο φωτογραφικός είχε απαθανατίσει τη γοητευτική ηθοποιό στην Ελλάδα. Ήταν η δεύτερη επίσκεψή της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στη χώρα μας και ίσως να σχετίζεται με την αγορά που γίνεται πλέον γνωστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.