ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Παρελθόν» η κόντρα Χρήστου Δάντη και Σπύρου Μαρτίκα – Βγήκαν για φαγητό μαζί με τα κορίτσια τους

Οι δύο άνδρες βγήκαν για δείπνο με τις σχέσεις τους και τελικά δεν χρειάστηκαν δικηγόρους

«Παρελθόν» η κόντρα Χρήστου Δάντη και Σπύρου Μαρτίκα – Βγήκαν για φαγητό μαζί με τα κορίτσια τους

Ο Χρήστος Δάντης και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έβαλαν στην άκρη τις κόντρες τους και κάνουν μια νέα αρχή σαν φίλοι.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, οι δύο άνδρες πήραν τα κορίτσια τους και βγήκαν για δείπνο στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται πως ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος Μαρτίκας είχε προκαλέσει την οργή του τραγουδιστή, καθώς τον είχε χαρακτηρίσει «βιτρίνα της Ασημίνας».

Ωστόσο, φαίνεται πως τα παλιά ξεχάστηκαν και Ασημίνα Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκαν όλοι μαζί για φαγητό.

Μάλιστα, δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για «συνάντηση κορυφής».

Δείτε φωτογραφίες:

ashhmina
ashinan
dantis
martikas
martikass
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.