Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια έγινε ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η 31χρονη σύντροφός του

Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια έγινε ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η 31χρονη σύντροφός του

Ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έγινε πατέρας για 3η φορά, στα 70 του χρόνια. Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε σε γνωστή ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον γιο του Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Η κόρη του Σοφία τον έχει κάνει και παππού καθώς του έχει χαρίσει δύο εγγόνια.

Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη δημόσια έξοδός του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.