
Η Σακίρα ακύρωσε τη συναυλία που θα έδινε σήμερα (16/02) στη Λίμα του Περού, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι.
Σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν ήταν σε θέση να εμφανιστεί.
«Είμαι πολύ λυπημένη που δεν θα μπορέσω να ανέβω στη σκηνή σήμερα. Είμαι βαθιά συγκινημένη και ενθουσιασμένη που θα ξανασυναντιόμουν με το αγαπημένο μου κοινό του Περού.
Το σχέδιό μου είναι να δώσω αυτή την παράσταση το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα μου και ο διοργανωτής εργάζονται ήδη για μια νέα ημερομηνία», ανέφερε σε story που ανάρτησε στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια έφτασε στο Περού το βράδυ της Παρασκευής (14/02), όπου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σήμερα και αύριο (17/02).
Το Περού είναι ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας της στη Λατινική Αμερική, μετά από δύο βραδιές στη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα. Στη δήλωσή της, η Σακίρα είπε ότι ελπίζει να αναρρώσει σύντομα και ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές της που ίσως νιώθουν απογοητευμένοι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.