ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο ράπερ «Gangsta’s Paradise» Coolio

Είχε πάει επίσκεψη σε σπίτι φίλου του μπήκε στο μπάνιο και… δεν βγήκε ποτέ

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο ράπερ «Gangsta’s Paradise» Coolio

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ράπερ Coolio, γνωστός για την εμβληματική επιτυχία των 90s, Gangsta’s Paradise.

Συνεργάτης του ράπερ για περισσότερα από 20 χρόνια, έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες, λέγοντας ότι ο Coolio βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άντζελες όταν πήγε στο μπάνιο.

Όταν οι φίλοι του συνειδητοποίησαν πως είχε περάσει «αρκετή ώρα», έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον Coolio στο πάτωμα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να επαναφέρουν τον Coolio, αλλά ο σταρ της ραπ πέθανε περίπου στις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα.

Οι γιατροί που έφτασαν στο σημείο εκτιμούν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του.

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το “Gangsta’s Paradise” για το soundtrack της ταινίας “Dangerous Minds” με τη Μισέλ Φάιφερ.

Για το εν λόγω κομμάτι είχε κερδίσει το Grammy για την καλύτερη σόλο ραπ ερμηνεία το 1996.

Το τραγούδι έφτασε στο #1 και έμεινε εκεί για 3 εβδομάδες, ενώ ψηλά έφτασε και το “Fantastic Voyage” του 1994, στο #3 στο Billboard’s Hot 100.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Coolio μοιράστηκε στο Twitter και ο ράπερ Ice Cube.

Ενεργός στη μουσική μέχρι το τέλος: Η μουσική καριέρα του Coolio

Με μια καριέρα που καλύπτει τέσσερις δεκαετίες, ο Coolio ηχογράφησε συνολικά οκτώ άλμπουμ και κέρδισε ένα American Music Award και τρία MTV Video Music Awards.

Άλλες επιτυχίες του ήταν τα Fantastic Voyage, Rollin’ With My Homies, 1, 2, 3, 4 (Sumpin’ New) και Too Hot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ενεργός μέχρι το θάνατό του – ο Coolio βρισκόταν στη μέση μιας περιοδείας με άλλα αστέρια της δεκαετίας του ’90, όπως ο Vanilla Ice και ο Young MC, και έδωσαν συναυλία στο Τέξας μόλις πριν από λίγες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.