ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πού πάμε; – Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα πουλάει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans! – «Δεν θα την δείχνω δωρεάν…»

Μετά το «Απαγορευμένο» και τις άλλες «ροζ» ταινίες η Τ.Αλεξανδράτου θα βγάλει βίντεο... την εγκυμοσύνη της

Πού πάμε; – Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα πουλάει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans! – «Δεν θα την δείχνω δωρεάν…»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που είχε προκαλέσει ντόρο την προηγούμενη δεκαετία λόγω των ροζ ταινιών στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει αποφάσισε να βρει έναν νέο τρόπο για να βγάλει χρήματα. 

Ποιος είναι αυτός; Πουλώντας την εγκυμοσύνη της! Ναι, σωστά διαβάσατε, το πρώην μοντέλο ανακοίνωσε στα social media ότι θα δείχνει κανονικά την εγκυμοσύνη της στους ακόλουθούς της μόνο που αυτή… δεν θα είναι δωρεάν.

Αντιθέτως, όποιος θέλει να τη δω θα μπορεί να αγοράζει το σχετικό υλικό στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans. Μια είδηση που σίγουρα δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας, που δέχεται να ξεπουλήσει τα πάντα για λίγα χρήματα.

Σε ερώτηση follower για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

Δείτε στιγμιότυπα από τις ταινίες της Τζούλιας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.