ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για Δ.Κόκοτα: «Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους»

«Θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επιτυχημένες» ανέφερε

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για Δ.Κόκοτα: «Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έδωσε σήμερα το πρωί νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

O Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι γίνονται σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή που παραμένει στη ΜΕΘ και εξήγησε, ότι η μακρά παραμονή ενός ασθενή στην εντατική, εγκυμονεί άλλους κινδύνους.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε: «Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι έγιναν καλά και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ για πάνω από έναν μήνα. Δεν σημαίνει κάτι, δεν είναι ανησυχητικό για την υγεία του ότι είναι στη ΜΕΘ. Οπωσδήποτε όμως, η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους για την υγεία του».

Στην πορεία, ο Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε, ότι το ιατρικό προσωπικό που έχει αναλάβει τον Δημήτρη Κόκοτα, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει ο τραγουδιστής υγιής στο σπίτι του.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι σοβαρά και διασωληνωμένος, είναι σοβαρά. Από εκεί και πέρα γίνονται και θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής στο σπίτι του. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, πιστεύω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε.

Τέλος, ο Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε τι σημαίνει, η σταδιακή προσπάθεια αποσωλήνωσης, με ένα παράδειγμα. Όπως είπε: «Μπορεί να γίνει μια προσπάθεια σήμερα κι αν αποτύχει, να γίνει ακόμη μία σε δύο μέρες. Ελπίζουμε μια από όλες αυτές να είναι πετυχημένη, ο άνθρωπος να γυρίσει σπίτι του».

«Είναι καλύτερα» είπε μια μέρα πριν η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Μία μέρα πριν, η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα μέσω της εκπομπής «Happy Day», διέψευσε όσα μετέδωσαν νοσοκομειακές πηγές, πως η κατάσταση του τραγουδιστή είναι εξαιρετικά κρίσιμη, λέγοντας: «Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια η Ελένη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», στην οποία τόνισε πως ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πολύ καλύτερα και πως σε λίγες ημέρες θα τον ξυπνήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.