Προκλητικός χορός της Χάλι Μπέρι με τραβεστί – «Αηδία» σχολίασαν οι χρήστες των social media (βίντεο)

Δείτε το χορό της Χάλι Μπέρι που προκάλεσε αντιδράσεις

Προκλητικός χορός της Χάλι Μπέρι με τραβεστί – «Αηδία» σχολίασαν οι χρήστες των social media (βίντεο)

Η Χάλι Μπέρι εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει σε ένα drag queen brunch στο Δυτικό Χόλιγουντ και η παρουσία της στο μαγαζί, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο La Boheme Drag Queen Brunch με τον σύντροφό της, Βαν Χαντ και μια φίλη της.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Χάλι Μπέρι, φαίνεται να έχει έρθει σε μεγάλο κέφι, δίνοντας το δικό της drag σόου, με μία drag Queen. Οι δυο τους χορεύουν με μουσική να παίζει πίσω, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι θαμώνες τις επευφημούν.

Αίσθηση προκάλεσαν μερικές από τις χορευτικές κινήσεις της ηθοποιού, η οποία δεν δίσταζε να κολλάει με φόρα το σώμα της πάνω στην παρτενέρ της.

Δεν άρεσε στα social media

Ήδη στα πρώτα σχόλια από το κλιπ που έφερε στη δημοσιότητα το TMZ μέσω Twitter, οι γνώμες μοιράζονται. Μερικοί εκφράζουν τον θαυμασμό τους στην «ακομπλεξάριστη» Χάλι Μπέρι. Οι περισσότεροι όμως, γράφουν ότι το βίντεο τους κάνει να αισθάνονται «περίεργα».

Κάποιοι σχολίασαν χαρακτηριστικά «Αηδία», για τον χορό της Μπέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.