ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προστατευτικός πατέρας ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τις κόρες του: Γράφει κείμενα χωρισμού και… εκφοβίζει τα αγόρια τους

«Ο πατέρας μου είναι ένας ειδήμων όταν πρόκειται για τη ζωή μας στα ραντεβού»

Προστατευτικός πατέρας ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τις κόρες του: Γράφει κείμενα χωρισμού και… εκφοβίζει τα αγόρια τους

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ένας πολύ προστατευτικός πατέρας και συμμετέχει στη ζωή των κορών του σε σημείο που γράφει ακόμα και τα μηνύματα του χωρισμού τους.

Η περσόνα του Σταλόνε μπορεί να φαίνεται εκφοβιστική, ειδικά εξαιτίας των ρόλων που υποδύεται στις ταινίες του, και σύμφωνα με τις κόρες του, έχει μια αλάνθαστη μέθοδο για να ξέρουν αν οι σύντροφοί τους θα αντέξουν.

Σύμφωνα με τη Σιστίν και τη Σοφία Σταλόνε, ο πατέρας τους είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τους άντρες, συμπεριλαμβανομένων των φίλων τους: «Ο πατέρας μας είναι ένας ειδήμων όταν πρόκειται για τη ζωή μας στα ραντεβού – σε τόσους πολλούς τομείς».

Η Σιστίν πήγε πρόσφατα στο podcast «Giggly Squad» της Πέιτζ ΝτεΣόρμπο και της Χάννα Μπέρνερ και μίλησε για την προσέγγιση του 76χρονου ηθοποιού στα ραντεβού της ίδιας αλλά και των αδελφών της.

«Σε έναν βαθμό, γράφει τα περισσότερα από τα κείμενα του χωρισμού μας», είπε η Σιστίν.

Εντωμεταξύ, η Σοφία πρόσθεσε: «Προτείνω ανεπιφύλακτα στα κορίτσια να πάνε στον μπαμπά τους και να βάλουν τον μπαμπά τους να γράψει ένα κείμενο χωρισμού γιατί οι άντρες ξέρουν τους άντρες. Σας το λέω. Και δεν θυμώνουν ποτέ επειδή είναι ειλικρινείς».

«Είμαστε σαν, “Ω, αυτός [ο τύπος] είναι ένα καλό παιδί. Θα τον φέρουμε σπίτι”. Και [ο μπαμπάς μας] είναι πάντα απόμακρος», ανέφερε η Σιστίν.

«[Στέκεται] στη γωνία, δεν λέει τίποτα… μόνο και μόνο για να τον εκφοβίσει».

Σύμφωνα με τη Σοφία, ο πατέρας τους «έχει πάντα… ένα πούρο» για να βεβαιωθεί ότι οι καλεσμένοι ξέρουν σε τίνος το σπίτι βρίσκονται.

Η Σοφία είπε ότι «τον ρώτησα: “Γιατί το κάνεις αυτό;”. Μου είπε: “Μπορώ να καταλάβω μέσα στα πρώτα τέσσερα λεπτά της συνάντησης [με ένα αγόρι] αν θα κρατήσει ή όχι, και γι’ αυτό δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου”».

Και η Σιστίν εξομολογήθηκε: «Και έχει δίκιο κάθε φορά».

Η Σοφία και η Σιστίν είπαν ότι ο Σταλόνε αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά τους φίλους της μικρότερης αδελφής τους: «Του αρέσουν μόνο οι φίλοι της αδελφής μας, της Σκάρλετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.