ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ράμερ Γουίλις: Ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα της και «μαγνητίζει» τα βλέμματα (φωτο)

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ράμερ Γουίλις: Ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα της και «μαγνητίζει» τα βλέμματα (φωτο)

Η Ράμερ Γουίλις έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε, σε μια ανάρτησή της στα social media.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ φωτογραφήθηκε γυμνή στη μπανιέρα της και μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ράμερ Γουίλις συνόδευσε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου συγκεντρώνει τις αγαπημένες της στιγμές από τη χρονιά που πέρασε.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν φυσικά η γέννηση του πρώτου της παιδιού. Στη συνέχεια, εξήγησε στους ακόλουθούς της πόσο τη βοήθησε η χρονιά που πέρασε, στο να εξελιχθεί σαν άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Βρίσκοντας τον δρόμο μου πίσω στον εαυτό μου…. Η περσινή χρονιά ήταν απίστευτα δυνατή, μεγάλωσα έναν άνθρωπο, γέννησα στο σπίτι (χωρίς φάρμακα), περιτριγυρισμένη από την οικογένειά μου. Πλοηγήθηκα σε μια νέα σχέση, ενώ ήμουν έγκυος και μετά τον τοκετό, ερωτεύτηκα τον μικρό έρωτα της ζωής μου τη Lou, μαλάκωσα, έγινα λιγότερο ανθεκτική στις δικές μου μαλ****, έριξα γλάστρες από τον τροχό, κολύμπησα στον ωκεανό στις 6 το πρωί 4 φορές την εβδομάδα τον χειμώνα, έμαθα πώς μοιάζει η πραγματική οικειότητα, δουλεύω για να είμαι η πιο ειλικρινής αυθεντική εκδοχή του εαυτού μου, θεραπεύω τα τραύματά μου ώστε να μην τα μεταδώσω στην κόρη μου, γιόρτασα 7 χρόνια νηφαλιότητας, έδειξα στον εαυτό μου ότι δεν είμαι αδύναμη, έκανα μια βουτιά στο παγωμένο ποτάμι, αγάπησα τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ, ένιωσα πιο όμορφη στο δέρμα μου από ποτέ, γέλασα, έκλαψα, πάλεψα, ούρλιαξα, γνώρισα νέους φίλους, έγραψα νανουρίσματα με τον μπαμπά της κόρης μου, μοιράστηκα στιγμές θαυμασμού με το μικροσκοπικό πλάσμα που μας επέλεξε, πέρασα πολύτιμες στιγμές γεμάτες αγάπη με τον μπαμπά μου, έμαθα από τη μαμά μου, γιόρτασα την πρώτη μου γιορτή της μητέρας και βρήκα μέσα μου δύναμη που δεν ήξερα ότι υπήρχε και είδα την κόρη μου να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μου. Δεν ξέρω τι θα φέρει ο επόμενος χρόνος, αλλά φίλε μου ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει».

Δείτε την ανάρτησή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.