ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» ο 20χρονος εγγονός – Έρευνες για τους εμπόρους ναρκωτικών που του προμήθευσαν κοκαΐνη

Η θανατηφόρα δόση είναι αρκετά πιθανό να περιείχε φαιντανύλη, η οποία «μπορεί να σκοτώσει μη έμπειρους χρήστες»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» ο 20χρονος εγγονός – Έρευνες για τους εμπόρους ναρκωτικών που του προμήθευσαν κοκαΐνη

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο καθώς τη Δεύτερα, 3 Ιουλίου «έφυγε» από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του.Σύντομα, έγινε γνωστό το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν δίπλα στη σορό του έναν δίσκο με μια λευκή σκόνη. 

Οι αστυνομικοί ξεκινούν τώρα έρευνα για τους εμπόρους ναρκωτικών που προμήθευσαν τη λευκή σκόνη, η οποία αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν κοκαΐνη, στον εγγονό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τον φόβο ότι η θανατηφόρα δόση περιείχε φαιντανύλη.

Η αστυνομία προσπαθεί απεγνωσμένα να προσδιορίσει την πηγή της ουσίας που σκότωσε τον Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, όπως έμαθε αποκλειστικά το «RadarOnline.com», καθώς πιστεύουν ότι το θανατηφόρο στέλεχος κοκαΐνης ήταν πιθανότατα εμπλουτισμένο με φαιντανύλη, ένα ισχυρό συνθετικό οπιούχο πιο ισχυρό από τη μορφίνη.

«Η νεκροψία θα εξηγήσει αναπόφευκτα πώς ο Λεάντρο προφανώς πέθανε σύντομα μετά την κατάποση αυτού που φαινόταν να είναι κοκαΐνη», δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης των αρχών επιβολής του νόμου στο «RadarOnline.com».

Οι πηγές δήλωσαν ότι το άψυχο σώμα του 19χρονου βρέθηκε σε μια καρέκλα σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν όπου λέγεται ότι βρισκόταν καθώς είχε αναλάβει να φυλάει το σπίτι.

Δίπλα του υπήρχε μια λευκή ουσία που πιστεύεται ότι ήταν κοκαΐνη, άγνωστα χάπια και σύνεργα ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων ημιδιαφανών σακουλιών.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση που έγινε από έναν ανήσυχο φίλο σχετικά με την κατάστασή του Ροντρίγκεζ.

Οι πηγές περιέγραψαν αυτό που βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος ως κάτι που έμοιαζε με ένα «άθλιο κοινό λημέρι χρήστη ναρκωτικών».

Τα πειστήρια κατασχέθηκαν για έλεγχο και οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να απομονώσουν το θανατηφόρο στέλεχος καθώς έχει ξεσπάσει «μια έξαρση άλλων θανάτων από ναρκωτικά στη Νέα Υόρκη το τελευταίο διάστημα», συμπλήρωσε η πηγή.

Η φαιντανύλη είναι ένα ισχυρό νόμιμο οπιοειδές, το οποίο συνταγογραφείται για καρκινοπαθείς και άλλους ασθενείς με έντονο πόνο. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Wall Street Journal», σημειώνεται ότι οι διακινητές έχουν διαπιστώσει ότι είναι εύκολο και φθηνό να το παρασκευάσουν.

«Η παράνομη μορφή έχει εξαπλωθεί σε όλη την παράνομη αγορά ναρκωτικών, εμφανιζόμενη στην ηρωίνη καθώς και σε χάπια που έχουν σφραγιστεί για να μοιάζουν με οξυκωδόνη ή Adderall και άλλα ναρκωτικά (όπως η κοκαΐνη)», αναφέρεται.

«Οι έμποροι το βάζουν επίσης σε κοκαΐνη, σε ένα διεγερτικό, για να είναι πιο ισχυρό και εθιστικό, εισάγοντας το ναρκωτικό σε ανυποψίαστους αγοραστές. Μια μικροσκοπική ποσότητα φαιντανύλης μπορεί να σκοτώσει μη έμπειρους χρήστες».

Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να δοθούν στην οικογένεια εντός των ημερών.

Αλλά προειδοποίησε η πηγή: «Είναι πολύ εύκολο να συλλάβεις εμπόρους, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι πράγματι πούλησαν τη θανατηφόρα κοκαΐνη ή αν είναι απλώς μέρος ενός μεγαλύτερου κυκλώματος διανομής ναρκωτικών».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακάλυψη του τραγικού θανάτου, ο 79χρονος Ντε Νίρο δήλωσε «βαθιά θλιμμένος» από τον ξαφνικό θάνατο του «αγαπημένου» του εγγονού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε να μας δοθεί ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε την απώλεια του Λίο», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.