ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του

Ο 79χρονος σταρ, εθεάθη πριν μπει σε αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια τον μετέφερε σε γραφείο κηδειών

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του

Λίγο πριν συμπληρώσει το 20ό έτος της ηλικίας του, έφυγε από τη ζωή ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ με δήλωση μέσω εκπροσώπου του, φέρεται να είπε: «Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού, Λεό. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους σας. Ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε την απώλειά του». 

Λίγο αφότου η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε τον Ντε Νίρο στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του 19χρονου εγγονού του, δίπλα στο άψυχο σώμα του οποίου βρέθηκε δίσκος με λευκή σκόνη, με τον Τύπο να «οργιάζει» γύρω από τα αίτια του θανάτου του.

Ο 79χρονος σταρ, εθεάθη με μάσκα προστασίας στο πρόσωπο να φεύγει από το σπίτι του στο Upper East Side με μια εφημερίδα στο χέρι, πριν μπει σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοντινό γραφείο κηδειών Frank E. Campbell, σύμφωνα με τη Daily Mail.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ντε Νίρο πήγε στο γραφείο τελετών μαζί με τους γονείς του Λεάντρο, τη θετή κόρη του Ντρένα και τον πρώην σύζυγό της, Κάρλος Ροντρίγκεζ. Στη συνέχεια, ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του στο Μανχάταν αφού είχε κανονίσει την κηδεία του εγγονού του.


Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι αρχές της Νέας Υόρκης ανακάλυψαν στον τόπο του εγκλήματος αντικείμενα που φαινόταν να είναι ναρκωτικά και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό τους οδήγησε να πιστέψουν ότι ο θάνατος του μικρού Ντε Νίρο οφείλεται σε υπερβολική δόση. Μέχρι ώρα αναμένεται το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.