ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Αλεξανιάν: «Ο Π.Φιλιππίδης κατέστρεψε πολλούς ηθοποιούς – Τους έκλεισε τον δρόμο»

«Εγώ δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω»

Σ.Αλεξανιάν: «Ο Π.Φιλιππίδης κατέστρεψε πολλούς ηθοποιούς – Τους έκλεισε τον δρόμο»

Η Σοφία Αλεξανιάν παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο χώρο της υποκριτικής αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν. 

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Είναι μια αλήθεια πως είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν μικρή. Εντάξει, όσο είμαι μεγάλη, αυτά τα περιστατικά προσπερνάνε».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε πώς θα ένιωθε, αν επέστρεφε στον χώρο της υποκριτικής ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εγώ δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω, αλλά ούτε και ζητώ να έχω κάποιο όφελος από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω όμως. Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος για τον χώρο αυτόν;» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ξέρω πάρα πολλούς ηθοποιούς, που είχαν πληγεί από τη συνεργασία μαζί του. Είχαν κλείσει οι δρόμοι τους, γιατί τους είχε καταστρέψει. Τους είπε ότι “δεν θα βρεις δουλειά ποτέ, θα κλείσω τον δρόμο και θα σε καταστρέψω”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.