ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κραουνάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άλλαξε την ατζέντα δυναμικά – Θα φανεί αν είναι μάγκας»

«Θέλω να πω κάτι, δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και κανενός κόμματος»

Σ.Κραουνάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άλλαξε την ατζέντα δυναμικά – Θα φανεί αν είναι μάγκας»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα νέα του του τραγούδια που κυκλοφορούν, αλλά και τη γνωριμία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Θέλω να πω κάτι, δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και κανενός κόμματος. Δεν το ήθελα ποτέ, παρόλο που το σπίτι μου ήταν ένα δημοκρατικό σπίτι. Τα παλιά χρόνια άνθρωποι που ήταν κομουνιστές πήγαν με τον Αντρέα, ή πολλοί από αυτούς πήγαν με την Ένωση Κέντρου. Θέλω να πω ότι το δημοκρατικό τόξο, τα χρόνια εκείνα το πολιτικό προσωπικό ήταν άλλου επιπέδου. Δεν μπορώ να κατσικωθώ στον Κασσελάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Κασσελάκης άλλαξε την ατζέντα δυναμικά. Θα φανεί αν είναι μάγκας. Όταν πρωτομιλήσαμε και μου είπε ότι θέλει να βοηθήσει τον τόπο και του είπα με την ίδια χαρά που θα σε αποδεχθούν, με την ίδια άνεση θα ακούσεις το μπινελίκι».

«Δεν ξεχνάμε ποτέ πως αυτός ο τόπος σκότωσε τον Καποδίστρια – το σοβαρότερο πρόσωπο που πέρασε από την Ελλάδα, τύφλωσε τον Κολοκοτρώνη και έδωσε το κόνιο στον Σωκράτη. Θέλουμε ελευθερία. Δεν γίνεται να μας σέρνουν τα κόμματα. Τα κόμματα είναι όταν βγουν στην εξουσία να κάνουν τη δουλειά τους, που δεν την κάνουν», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης στη Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια ο μουσικοσυνθέτης τόνισε στη Ναταλία Γερμανού πως έχει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού γιατί είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού: «Έχω μια ανησυχία ότι μεγαλώνω, γερνάω και μετά έρχεται το φως. Ναταλία μου είσαι το νούμερο ένα αποδοχή στον κόσμο γιατί είσαι παιδί του Φρέντυ.

Λείπει από τη ζωή μας, κυρίως το πνεύμα του. Η σάρκα καταβάλλεται κάποια στιγμή. Είσαι παιδί του Φρέντυ, το ξέρει η ψυχή σου. Εγώ τον αναγνωρίζω επειδή τον αγαπούσα και είχαμε συνομιλία πολλές φορές. Μου είχε αγάπη και το είχε δείξει.

Θα πω κάτι, ντροπή μου. Έχω φάει τόσες ώρες πάνω από αυτά τα τραγούδια μέχρι να έρθουν στον κόσμο, έχει κουραστεί το μυαλό μου. Χαρά θα μου δώσει αυτό που έγινε τώρα. Που βγήκε στο Spotify και έχουν γεμίσει τα μηνύματά μου. Είναι ένα στοίχημα. Ο Χρήστος Γεροντίδης είναι ένας αγαπημένος μου συνεργάτης, που μεγάλωσε μέσα στην Σπείρα. Τραγούδησε καταπληκτικά. Έχει κάτι που εγώ δεν έχω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ είμαι υπερβολικός και ο Χρήστος έχει ένα μέτρο. Θα κάνει αυτό που πρέπει αλλά έχει το μέτρο του λαϊκού ανθρώπου. Και ήταν πια η ώρα να εκφραστεί και του κάναμε ένα πολύ ωραίο άλμπουμ. Ο Τίγρης προέκυψε ως εξής. Η Τζίνα βάζει στο facebook από έναν πίνακά της. Μία μέρα είχε αυτόν τον τίγρη και είπα «μου αρέσει, είναι τόσο γλυκός που κοιτάει τον κόσμο με απορία». Και τότε είπα στον Χρήστο να το πούμε «Ο τίγρης» και είπε ναι», είπε για τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.