ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σ.Κραουνάκης: Η «απαγορευμένη» λέξη που είπε στον «αέρα» εκπομπής

Μίλησε για το πώς έχει αλλάξει από τη δεκαετία του '80

Σ.Κραουνάκης: Η «απαγορευμένη» λέξη που είπε στον «αέρα» εκπομπής

Ο γνωστός συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, έφερε σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές της εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς έχει αλλάξει από τη δεκαετία του ’80 και από τον πρώτο του δίσκο. Ωστόσο δύο φορές στον «αέρα» χρησιμοποίησε λέξεις που δεν πρέπει να λέγονται ώρες που ανήλικοι βλέπουν τηλεόραση, με τους παρουσιαστές να ζητούν να κοπούν οι συγκεκριμένες λέξεις.

«Έχουν μείνει ίδια μόνο τα λευκά μου πουκάμισα. Λείπουν πολλοί άνθρωποι από εκείνη την εποχή. Μου λείπει τώρα πάρα πολύ η περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω τη λέξη στην τηλεόραση. Αδυσώπητη κ…α. Είναι και εκείνη η εποχή.

«Τώρα λέμε, λέμε, λέμε, αλλά κάνε το. Κάνε με να νιώσω, κάνε με να καυ…ω, κάνε με να γουστάρω.» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης και επικράτησε μία σχετική ταραχή στο πλατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι» αποκρίθηκε αστραπιαία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να επισημαίνει: «Να το μαζέψουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.