ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Σταλόνε: Επέστρεψε στα θρυλικά σκαλοπάτια του Ρόκυ Μπαλμπόα – Οι φωτογραφίες με την οικογένεια του

Φωτογραφήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη γυναίκα του

Σ.Σταλόνε: Επέστρεψε στα θρυλικά σκαλοπάτια του Ρόκυ Μπαλμπόα – Οι φωτογραφίες με την οικογένεια του

Στα ίδια μέρη επέστρεψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στα πιο «διάσημα» σκαλιά του κινηματογράφου όπου έκανε τη σκληρή του προπόνηση ο Ρόκυ Μπαλμπόα!

Ο πιο γνωστός μποξέρ του σινεμά, βρέθηκε ξανά στα εμβληματικά σκαλιά του Μουσείου της Φιλαδέλφειας.

Φωτογραφήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη γυναίκα του ο Σιλβέστερ Σταλόνε, στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο αδερφός του Φρανκ και μοιράστηκε με τους ακολούθους του από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως έγραψε στην εν λόγω ανάρτηση, «Στον δρόμο της επιστροφής στη Φλόριντα, σταματήσαμε στα σκαλοπάτια του Μουσείου της Φιλαδέλφειας, τα οποία έβαλε στον χάρτη ο αδερφός μου, πριν από 47 χρόνια, με τον Ρόκυ».

Συνέχισε ο Φρανκ Σταλόνε με την εμπειρία του να παρακολουθήσει το 1985 μαζί με 100.000 ανθρώπους τους «Beach Boys», ενώ υπενθύμισε πόσο οικεία είναι για τον ίδιο, προσθέτοντας:

«Ήταν μια υπέροχη ημέρα αναμνήσεων, είμαστε αληθινά ευλογημένοι και ήταν σπουδαίο να μοιραστούμε την ημέρα μαζί και με τη σύζυγο του αδερφού μου επίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.