ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Στόουν: «Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου»

Αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών

Σ.Στόουν: «Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου»

Η Σάρον Στόουν μίλησε σε ένα podcast και αποκάλυψε ότι στα 65 της νιώθει πιο σέξι και ποθητή από ποτέ.

Η ηθοποιός αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα sex symbol του κινηματογράφου στα 90s, ειδικά μετά την ταινία «Βασικό Ένστικτο» που απογείωσε την καριέρα της.

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε στο podcast Ladygang ότι έχει «πολλούς ανθρώπους που θέλουν να κοιμηθούν μαζί της».

«Νομίζω ότι είμαι πιο σέξι από ποτέ», είπε η 65χρονη Σάρον Στόουν. «Είμαι στα 60 μου. Ο κόσμος πιστεύει ότι κανείς δεν σε κοιτάει πια», είπε ο Στόουν.

«Πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου»

«Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου τώρα όσο ποτέ», συνέχισε η ηθοποιός. «Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο που κάθε άντρας λέει, «Ωωωω». Γιατί δεν είσαι τόσο εύκολος όσο όταν ήσουν μικρός».

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα ηθοποιό, αυτό είναι που μπορεί να κάνει τους άνδρες να αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες γυναίκες.

«Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο καυτή», δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν είσαι τόσο εύκολη για να κάνετε σεξ, δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε ξεφορτωθεί και δεν είσαι τόσο εύκολη για να σιωπήσεις».

«Δεν είσαι τόσο εύκολη να σε παρατήσει», πρόσθεσε. «Δεν είσαι τόσο εύκολη να είσαι πλάι. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι – είσαι πιο σέξι»

Η Σάρον Στόουν είπε ότι πιστεύει το να είσαι πιο έμπειρος στη ζωή είναι πραγματικά καλύτερο για τη σχέση.

«Επειδή είστε πιο χαλαροί, ανησυχείτε λιγότερο για το πώς φαίνεστε… Φαίνεστε υπέροχοι», εξήγησε. «Δεν είναι επειδή δεν είσαι τίποτα. Είναι απλώς επειδή δεν είσαι τόσο εύκολος».

Πριν λίγο καιρό, η Στόουν μίλησε για το πώς θεωρείται αποδεκτό για τους άνδρες να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από εκείνους.

«Αυτές οι γυναίκες ήταν πάντα 20, 25, 30 χρόνια νεότερες από τους άνδρες [με τους οποίους έβγαιναν]», είπε. «Αλλά αν εμείς βγαίναμε με κάποιον 10 χρόνια νεότερο, θα ήμασταν κούγκαρς».

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί ακόμη σε έναν πρώην της αποκαλύπτοντας πώς την χώρισε όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει μπότοξ. «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί. Αν δεν θέλεις να με ξαναδείς σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάρον Στόουν ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 έως το 1987 και με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν από το 1998 έως το 2004. Αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.