ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Χρηστίδου για Γ.Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη ή θα φάμε μηνύσεις;»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του παρουσιαστή

Σ.Χρηστίδου για Γ.Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη ή θα φάμε μηνύσεις;»

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα έκανε κάποια σχόλια σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές. Στην πορεία της συζήτησης αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ως δημοσιογράφου που έκανε καριέρα ως παρουσιαστής.

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει με τον τρόπο της τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Φεύγουμε σε διαφημίσεις γιατί φοβάστε τι άλλο θα πω από πάνω.»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει την Παρασκευή μέσα από το Πρωινό: «Χθες το βράδυ κάθισα μόνος και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε.

Πλέον θεωρώ, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου, που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια.

Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα, κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε. Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες, σταματήστε… Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε;

Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μη με αναπαράγετε!

Έχω εδώ την εκπομπούλα μου όσο την έχω ακόμα και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πάρα πολύ».

«Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά, το αποφάσισα χθες το βράδυ.

Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτό το χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στο χώρο αυτό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.