ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε μονάδα αποκατάστασης ο Τζέιμι Φοξ – Φήμες ότι έπαθε εγκεφαλικό

Στο πλευρό του βρίσκονται πάντα οι δύο κόρες του

Σε μονάδα αποκατάστασης ο Τζέιμι Φοξ – Φήμες ότι έπαθε εγκεφαλικό

Ο Τζέιμι Φοξ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε μονάδα αποκατάστασης στο Σικάγο. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του δεν έχει ακόμη κάνει γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα υγείας του Τζέιμι Φοξ, σύμφωνα με τη Marca και την ιστοσελίδα Page Six, το κέντρο αποκατάστασης, στο οποίο νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, ειδικεύεται στην αποκατάσταση εγκεφαλικών επεισοδίων, στην κάκωση του νωτιαίου μυελού και στην αποκατάσταση από καρκίνο.

Πηγές που μίλησαν στο «TMZ» υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα στο Σικάγο από τον Απρίλιο και έχει μαζί του και τις δύο κόρες του, Corine και Anelise.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειάς του υποστηρίζει ότι ο Τζέιμι Φοξ αναρρώνει καλά, ενώ το ίδιο είπε και η κόρη του Coreen με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες, αναρρώνει», είχε γράψει η ίδια.

Τόσο η «Daily Loud» όσο και το «Radar Online» έγραφαν ότι η οικογένεια φέρεται να προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο. Και τα δύο ειδησεογραφικά πρακτορεία αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζέιμι Φοξ, πάντως, στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, είχε πει τα εξής: «Εκτιμώ όλη σας την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.