ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασε ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τα δύο εμφράγματα (φώτο)

Μετά τον Μανώλη Κονταρό πήγε και στη Δέσποινα Βανδή

Σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασε ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τα δύο εμφράγματα (φώτο)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, το βράδυ του Σαββάτου (16/3) και μόλις λίγες ημέρες μετά τα δύο εμφράγματα που υπέστη και τη διπλή χειρουργική επέμβαση, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο.

Μετά από ένα διπλό χειρουργείο, ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, 09/03, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα στους fans του μέσω Instagram, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον τους και εξηγώντας ότι «όλα καλά πια!».

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης «ανέβασε» σειρά φωτογραφιών από τη νυχτερινή του έξοδο, με τον ίδιο να φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, με τον καλό του φίλο Μανώλη Κονταρό, τον οποίο απόλαυσε και επί σκηνής.

Στις σχετικές εικόνες ο ηθοποιός καταγράφεται ευδιάθετος και χαμογελαστός να διασκεδάζει, ενώ, όπως αποκαλύπτει το σχετικό story του, μετά τον Μανώλη Κονταρό, βρέθηκε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.