Έρχεται «βαρύς» χειμώνας. Στις τσέπες μας...

Σιλβέστερ Σταλόνε για την σύζυγό του: «Ήμουν ανόητος που δεν την διεκδίκησα νωρίτερα» (βίντεο)

Γνωρίστηκαν τυχαία σε εστιατόριο το 1988

Σιλβέστερ Σταλόνε για την σύζυγό του: «Ήμουν ανόητος που δεν την διεκδίκησα νωρίτερα» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια απόφαση που πήρε αρκετά αργότερα απ’ όσο θα ήθελε είναι αυτή που ο Σιλβέστερ Σταλόνε ξεχωρίζει ως τη μεγαλύτερη προσωπική του μεταμέλεια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο του με την Τζένιφερ Φλάβιν και παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα είχε προχωρήσει νωρίτερα στον γάμο τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία σε εστιατόριο το 1988 και παντρεύτηκαν το 1997. Φέτος συμπληρώνουν 29 χρόνια έγγαμου βίου.

Μιλώντας στο «CBS Sunday Morning», ο Σταλόνε κλήθηκε να επιλέξει μια στιγμή της ζωής του που θα διαχειριζόταν διαφορετικά.

«Θα ήθελα να είχα παντρευτεί τη γυναίκα μου περίπου οκτώ χρόνια νωρίτερα.

Ήμουν πραγματικά τόσο ανόητος, ανέβαλλα συνεχώς τα πράγματα.

Γιατί, ξέρετε, ακόμα μαθαίνω για τις σχέσεις με τον δύσκολο τρόπο», είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενος στη σύζυγό του: «Αυτό λοιπόν το μετανιώνω. Και λυπάμαι, μωρό μου».

Ο 80χρονος ηθοποιός συνέδεσε στη συνέχεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις σχέσεις του με τα παιδικά του χρόνια και την έλλειψη αγάπης που ένιωθε από τους γονείς του.

«Υπάρχει κι αυτό. Υπάρχει κι αυτό. Οπότε, για πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα, δεν φταίνε οι ίδιοι.

Ξέρετε, είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεσαι.

Και το έχω ξαναπεί, βλέπω ένα παιδί, ένα βρέφος, σαν έναν σωρό από βρεγμένο πηλό.

Κι αν το ρίξεις κάτω δύο φορές, του αφήνεις μόνιμα σημάδια. Δεν φεύγουν.

Έτσι, πρέπει να προχωράς στη ζωή έχοντας αυτά τα προβλήματα και δεν εξαφανίζονται», εξήγησε.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Σταλόνε τόνισε πως μέσα από τη σχέση τους κατάφερε τελικά να μάθει τι σημαίνει αγάπη.

«Είναι μια συνήθεια, ξέρετε, το να μαθαίνεις να αγαπάς είναι μια πραγματικά υπέροχη συνήθεια.

Και με τη σύζυγό μου, την Τζένιφερ, τελικά καρποφόρησε. Χρειάστηκαν περίπου 60 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε», υπογράμμισε.

Το ζευγάρι έχει περάσει και περιόδους έντασης. Τον Αύγουστο του 2022 βρέθηκε κοντά στον χωρισμό, όταν η Φλάβιν τον κατηγόρησε, σύμφωνα με το People, για «σκόπιμη διάθεση, εξάντληση και/ή σπατάλη» κοινών περιουσιακών στοιχείων.

Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα ανακοίνωσαν ουσιαστικά την επανασύνδεσή τους.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί τότε στο Hollywood Reporter: «Έβαλα τη δουλειά πάνω από την οικογένειά μου και αυτό είναι ένα τραγικό λάθος που δεν πρόκειται να επαναληφθεί».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.