ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάρλετ Γιόχανσον: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που κρατάει «μυστικό» από τα παιδιά της

«Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και εκείνα δεν τα κάνουν» δηλώνει η ηθοποιός

Σκάρλετ Γιόχανσον: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που κρατάει «μυστικό» από τα παιδιά της

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τις χαρές της μητρότητας, τον σύζυγό της Κόλιν Τζοστ και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάει από τα παιδιά της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Widow» της Marvel βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, με αφορμή την κυκλοφορία της δικής της σειράς ομορφιάς και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της.

Όταν αρχικά, η παρουσιάστρια της έδειξε μία φωτογραφία του συζύγου της από το σχολείο, όταν εκείνος είχε ακόμα το μαλλί του κουρεμένο σε «καπελάκι», όπως όλα τα αγόρια τότε, η Σκάρλετ Γιόχανσον απάντησε πως «αποκλείεται να έβγαινε μαζί του, αν τον γνώριζε τότε».

High School Scarlett Johansson Wouldn't Have Dated Teenage Colin Jost

«Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως κι ο αδερφός μου είχε το ίδιο κούρεμα τη δεκαετία των ’90ς. Και τα δύο αδέρφια μου για την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαινα μαζί του. Αρχικά, ποιος αποφάσισε πως αυτό το κούρεμα ήταν στιλάτο;», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Σκάρλετ Γιόχανσον αναφέρθηκε στα παιδιά της, την 7χρονη κόρη της Ρόουζ Ντόροθι και τον Κόσμο, που ήρθε στη ζωή πριν από 7 μόλις μήνες.

Όπως είπε, είναι πολύ ευτυχισμένη που η οικογένειά τους μεγάλωσε και η ίδια απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο της ως μητέρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που θα ήθελε να κρατήσει κρυφό από τα παιδιά της σχετικά με το παρελθόν της.

«Η κόρη μου ίσως με έχει ρωτήσει ξανά, δεν είμαι σίγουρη. Όταν ήμουν νεότερη, κάπνιζα και πραγματικά, ντρέπομαι για αυτό. Δεν θα ήθελα ούτε να σκεφτεί να το κάνει ποτέ ή να νομίζει ότι εγώ το θεωρούσα κουλ. Της το απαγορεύω ρητά», τόνισε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ύστερα εξήγησε τον λόγο που δείχνει τόση αυστηρότητα σε ένα τέτοιο θέμα: «Αυτή είναι η δουλειά μιας μητέρας. Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και εκείνα δεν τα κάνουν. Αυτό εύχομαι τουλάχιστον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.