Στα δικαστήρια Σ.Χρηστίδου & Θ.Μαραντίνης: 12μηνη φυλάκιση και τριετή αναστολή στον τραγουδιστή γιατί δεν πλήρωνε διατροφή!

Πώς κατέληξε στα Δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Στα δικαστήρια Σ.Χρηστίδου & Θ.Μαραντίνης: 12μηνη φυλάκιση και τριετή αναστολή στον τραγουδιστή γιατί δεν πλήρωνε διατροφή!

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:58) Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου το πρώην ζευγάρι, Σίσσυ Χρηστίδου και  Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο τραγουδιστής των Onirama δεν κατέβαλλε το ποσό που είχε συμφωνήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διαζύγιό τους και το πρώην ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Μαραντίνης φάνηκε εκνευρισμένος στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης. Θέλει να καταβάλει τα χρήματα στα παιδιά του, αλλά δεν ήθελε το ζήτημα να λάβει τόσο μεγάλη έκταση.

Το ζευγάρι είχε αρχικά συμφωνήσει ο τραγουδιστής να δίνει το ποσό των 4.000 ευρώ ως διατροφή για τις ανάγκες των παιδιών του.

Ωστόσο, μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ο τραγουδιστής επικαλέστηκε οικονομικά θέματα και το ποσό αυτό έπεσε στα 2.000 ευρώ μετά από συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

Όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε 70 συναυλίες αλλά και πάλι δεν έδωσε το συμφωνηθέν ποσό.

Παράλληλα, σύμφωνα με την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, αγόρασε ένα πολυτελές αμάξι 80.000 ευρώ.

Η Σ.Χρηστίδου επεσήμανε μέσα στο δικαστήριο ότι δεν αισθανόταν άνετα με αυτό που γινόταν αφού ήταν δημόσιο πρόσωπο και η υπόθεση θα έπαιρνε δημοσιότητα.
Ωστόσο, είπε ότι ήταν αδύνατο να αποφευχθεί.

Σύμφωνα με τη ίδια, ο τραγουδιστής θα μπορούσε να προσκομίσει κάποια χρήματα αλλά αδιαφόρησε. Έτσι, αναγκάστηκε να της δώσει χρήματα ο πατέρας της, γεγονός που φαίνεται και στον προσωπικό της λογαριασμό σύμφωνα με την ίδια.

Ο τραγουδιστής κατέβαλε μονάχα 5.000 ευρώ πριν γίνει το δικαστήριο αντί όλου του ποσού που χρωστούσε, ώστε να δείξει μία κίνηση καλής θέλησης.

Όταν ανέβηκε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη στο βήμα είπε ότι του έδωσε 10.000 ευρώ για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι, ν’ αγοράσει αυτοκίνητο και ότι τα χρήματα δεν έφταναν για να δώσει ο τραγουδιστής όλο το ποσό της διατροφής.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως έπρεπε να δώσει χρήματα στην εφορία και να πληρώσει τη δόση του αυτοκινήτου που είναι 400 με 500 ευρώ. Επίσης, αρνήθηκε πως κατέβαλε το ποσό των 80.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου υποστηρίζοντας ότι δεν είναι καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο.

H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και η απόκτηση δύο παιδιών

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004. Μια καλοκαιρινή συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής ήταν η αφορμή για να αναπτυχθεί ένας πολύ μεγάλος έρωτας.

Αμέσως μετά τη συναυλία η Σίσσυ και ο Θοδωρής ακολουθούν κοινούς τους φίλους σε βραδινή έξοδο με το πρώτο φλερτ να μην αργεί να έρθει.

Μερικά χρόνια αργότερα έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό συναντιούνται ξανά και όπως λέει η ίδια η Σίσσυ εκείνη η φορά ήταν καρμική.

Από τότε μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δύο τους είναι αχώριστοι για αυτό και κανείς δεν περίμενε τους τίτλους τέλους αυτής της σχέσης.
Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά παντρεύονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Αύγουστου του 2013 ο Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής του ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.