ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα χνάρια του Ν.Μπάρτζη και άλλο πρόσωπο από το Survivor: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στο στίβο της πολιτικής

Άλλος ένας παίκτης του Survivor All Star κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Στα χνάρια του Ν.Μπάρτζη και άλλο πρόσωπο από το Survivor: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στο στίβο της πολιτικής

Τα χνάρια του Νίκου Μπάρτζη φαίνεται πως ακολουθεί και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια στον Βόλο με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι και ο Νίκος Μπάρτζης αφήνει πίσω του τους στίβους μάχης του reality επιβίωσης για να κατέβει στον στίβο της πολιτικής.

Ελένη Χαμπέρη: Η ανακοίνωση της πρώην παίκτριας του Survivor All Star για την υποψηφιότητά της

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Ελένη Χαμπέρη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, «πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, τις δικές μου εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη μας».

Η ανάρτηση της Ελένης Χαμπέρη

«Ως νέος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για την πόλη μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει, κατά κοινή ομολογία, διαγράψει μια αλματώδη αναπτυξιακή πορεία σε πολλούς τομείς, που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς και πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, τις δικές μου εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη στην ανάρτησή της με τη μορφή story, που συνοδεύεται από φωτογραφία της ίδιας παρέα με τον δήμαρχο Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.