Σταμάτης Γονίδης: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια»

«Δεν είναι παράλογο αυτό;», λέει ο Σταμάτης Γονίδης

Σταμάτης Γονίδης: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια»

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και την απορία του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια.

Όπως είπε: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία.

Σχετικά με την οικογένειά του και μωρό του, ο ίδιος είπε: «Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σταμάτης Γονίδης κράτησε το… καλύτερο για το τέλος, αφού αποκάλυψε ότι «θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.