ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στάχτη έγινε το σπίτι του Ρίο από το «La Casa de Papel» – Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί (φώτο)

Από θαύμα σώθηκε

Στάχτη έγινε το σπίτι του Ρίο από το «La Casa de Papel» – Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί (φώτο)

Ο Mιγκέλ Χεράν, γνωστός στους περισσότερους ως Ρίο από τον ρόλο του στην  σειρά Casa de Papel, αποκάλυψε ότι είχε παγιδευτεί σε μια φρικτή πυρκαγιά που κατέστρεψε το διαμέρισμά του και τον ανάγκασε να πηδήξει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του για να γλιτώσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο η φωτιά ξέσπασε νύχτα και ο ίδιος ξύπνησε «από τον ήχο της φωτιάς, που έκαιγε τα πάντα». Ακόμη αποκάλυψε πως κατάφερε να σωθεί πηδώντας από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του.

«Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός ηθοποιός σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Παρασκευή ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές.

Ακόμη πρόσθεσε πως ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί από την φωτιά. Μάλιστα το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε και τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη. «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές…», σημείωσε ο Εράν. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη φωτιά.

fire_miguel_eran miguel_eran_fire

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
miguel_eran_fire_damage
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.