ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στηβ Κακέτσης: Τα πρώτα λόγια της Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του επιχειρηματία

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει έναν γιο

Στηβ Κακέτσης: Τα πρώτα λόγια της Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του επιχειρηματία

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο άνθρωπος που σημάδεψε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας αντιμετώπιζε αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας, με το τελευταίο διάστημα να έχει επιδεινωθεί λόγω του σοβαρού εγκεφαλικού.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη φιλοξενία του στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Τα πρώτα λόγια της Κατιάνας Μπαλανίκα

Μεταξύ άλλων, μετέφερε και λίγα λόγια από όσα της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξεκουράστηκε! Απαλλάχθηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.