ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – Την δάγκωσε το ένα από τα δύο σκυλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Κάναμε ένα αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω και μια αντιβίωση» είπε

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – Την δάγκωσε το ένα από τα δύο σκυλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ένα μικρό ατύχημα είχε το μεσημέρι της Κυριακής 23/4 η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer, όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε να μαγειρέψει στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μπριζόλα, αφού δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν κάποια μονοήμερη απόδραση.

Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε πως έδωσε και ένα κομμάτι στο ένα από τα δύο σκυλάκια τους και εκείνο από την απροσεξία του την δάγκωσε στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τελικά σήμερα δεν πήγαμε ούτε Αράχωβα, ούτε πουθενά. Είπα να μαγειρέψω μία μπριζόλα το μεσημέρι και την μαγείρεψα. Μετά πήγα να δώσω ένα κομματάκι κρέας στον σκύλο μας τον τεράστιο και μέσα στην λαιμαργία του και την απροσεξία του μου έφαγε και το δάχτυλο μαζί. Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά με δάγκωσε κατά λάθος, δηλαδή μπήκε το δοντάκι του όλο στο χέρι μου, οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο, περίμενα εκεί κάναμε ένα αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω και μια αντιβίωση. Παρά πολύ ωραία», είπε η Ιωάννα Τούνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.