ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «σφυρί» ένα από τα σακάκια του Μ.Τζάκσον – Πόσο εκτιμάται ότι θα πουληθεί

Ο Μ.Τζάκσον φορούσε το συγκεκριμένο κόκκινο σακάκι σε διάφορες προωθητικές ενέργειες

Στο «σφυρί» ένα από τα σακάκια του Μ.Τζάκσον – Πόσο εκτιμάται ότι θα πουληθεί

Ένα από τα «θρυλικά» μπουφάν του Μάικλ Τζάκσον βγαίνει στο «σφυρί». Πρόκειται, για το κόκκινο σακάκι με τις μαύρες λεπτομέρειες, την κόκκινη φόδρα, και τις ραβδώσεις σε ώμους και γιακά, ήταν αρχικά στην κατοχή του διευθυντή του Τζάκσον, Frank DiLeo, από το 1983 έως το 1989.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελάχιστη προσφορά για το εμβληματικό αυτό ρούχο του «βασιλιά της ποπ» είναι τα 100.000 δολάρια ενώ η τιμή πώλησης εκτιμάται να φτάσει τα 300.000-500.000 δολάρια.

Ο Μάικλ Τζάκσον φορούσε το συγκεκριμένο κόκκινο σακάκι σε διάφορες προωθητικές ενέργειες όχι όμως και στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού «Thriller».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή λοιπόν σε ποιον θα πουληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.