ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Super Κική: «Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα εκπομπή με τον Γ.Λιάγκα» – Τι είπε για τον Σ.Θεοδωράκη

«Δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα που συμφωνήσαμε με τον Σ.Θεοδωράκη»

Super Κική: «Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα εκπομπή με τον Γ.Λιάγκα» – Τι είπε για τον Σ.Θεοδωράκη

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Super Κική.

Η instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας πως «πανελατζού δεν θα γινόμουν ποτέ στη ζωή μου, εγώ θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν αφήνω έτσι εύκολα το Instagram για να πάω σε κάτι που θα μου δίνει πολύ λιγότερα λεφτά απ’ ότι μου δίνει το Instagram και να ταλαιπωρούμαι κιόλας», είπε αρχικά η Super Κική.

Super Κική: «Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι πάρα πολύ κόντρα από μένα»

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι πάρα πολύ κόντρα από μένα. Αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα θα είχα ξεπουληθεί. Έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου, και με τον κάθε Λιάγκα. Δηλαδή κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα να πάω», πρόσθεσε η Super Κική.

Περνώντας στα podcasts που έκανε πέρυσι μαζί με τον Γιάννη Κατινάκη, η Super Κική εξήγησε τους λόγους που σταμάτησαν οι εκπομπές λέγοντας: «Εκεί δυστυχώς είχαμε αφεντικό τον Σταύρο Θεοδωρακη, είναι δίκη του εταιρία.

Με πλησίασε μόνος του, όταν με είδε στη συνέντευξη του Γρήγορη Αρναούτογλου. Μου είπε να έρθω, μας ρώτησε πόσα θέλουμε, «τόσα θέλουμε» απαντήσαμε. Δεν πήραμε ποτέ «τα τόσα» έναν χρόνο που ήμασταν εκεί. Περνάμε άσχετο μισθό από αυτό που είχαμε συμφωνήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια μέρα μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε, «Ή θα μας φέρετε τους χορηγούς σας, γιατί από εμένα σταματάτε να πληρώνεστε, και θα παίρνω τα μισά λεφτά από τους χορηγούς σας -όχι απλά θα τους φέρετε, θα παίρνω και τα μισά- ή φεύγετε». Φύγαμε, δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε τους ισταγκραμικούς χορηγούς με σένα και να μην μας πληρώνεις κιόλας. Μας έκανε και unfollow εμένα και τον Γιάννη τον Κατινάκη. Εξαιρετικό!».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.