ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 20χρονη που πούλησε χάπι με φαιντανύλη στον εγγονό του Ντε Νίρο

Οι αστυνομικοί λέγεται ότι έψαχναν το σπίτι της υπόπτου, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/7)

Συνελήφθη 20χρονη που πούλησε χάπι με φαιντανύλη στον εγγονό του Ντε Νίρο

Μια γυναίκα συνελήφθη για τον θάνατο από υπερβολική δόση φαιντανύλης του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ροντρίγκεζ.

Όπως αναφέρει η «SUN», η 20χρονη Σοφία Χάλι Μαρκς, φέρεται να πούλησε στον Λεάντρο ναρκωτικά, πριν βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στις 2 Ιουλίου.

Ο 19χρονος ηθοποιός είχε ακολουθήσει τα βήματα του παππού του και είχε κάνει όνομα στο Χόλυγουντ, πριν από την ξαφνική είδηση του θανάτου του.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τη σύλληψη της 19χρονης, η οποία σύμφωνα με τη New York Post έγινε γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (13/7) κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης της αστυνομίας, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Εθνικής Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί λέγεται ότι έψαχναν το σπίτι της υπόπτου, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/7).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μια λευκή ουσία και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ανακαλύφθηκαν κοντά στο σώμα του Λεάντρο.

Η μητέρα του Ντρίνα Ντε Νίρο, κόρη του ηθοποιού Ρόμπερτ, δήλωσε ότι ο γιος της πέθανε αφού του πούλησαν χάπια με φεντανύλη.

«Κάποιος του πούλησε χάπια με φεντανύλη που ήξερε ότι ήταν με φεντανύλη και παρόλα αυτά του τα πούλησε», έγραψε η Drena στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γραφείο του ιατροδικαστή δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επίσημη αιτία θανάτου, του 20χρονου εγγονού του Ρόμπερτ ντε Νίρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.