ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ.Αλεξανδράτου: «Θα έκανα παιδί με γκέι άντρα»

«Σήμερα όλοι οι άντρες είναι γκέι»

Τ.Αλεξανδράτου: «Θα έκανα παιδί με γκέι άντρα»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου την Κυριακή 3/12, απάντησε στο Instagram στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και πολλοί τη ρώτησαν, αν θα έκανε δεύτερο παιδί.

Το μοντέλο που έχει ήδη μια κόρη, την Πάρις, απάντησε με ένα μακροσκελές μήνυμα σε σχετικές ερωτήσεις, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα αποκτούσε παιδί και με γκέι φίλους της.

Πιο αναλυτικά, η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε σε Instagram story:

«Θα έκανα παιδί και με γκέι. Έχω πολλούς φίλους γκέι που λατρεύω κ που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν το θέμα. 

Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, μπορεί κ να υιοθετούσα, είτε κινεζάκι, ή μαυράκι, ή οποιοδήποτε παιδάκι που θα είχε ανάγκη. Μην μπερδευόμαστε λοιπόν.

Η απόκτηση ενός παιδιού, δεν έχει σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι άνθρωποι σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

Το παιδί πάντα θα είναι. Μην μπερδεύουμε τις δουλειές, το παιδί, τις σχέσεις. Δεν ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ το ένα με το άλλο. Εξάλλου, δεν ξέρεις ο άλλος, ποσό στρέιτ θα σου βγει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το μοντέλο έγραψε σε άλλη ακόλουθό της που της είπε ότι «στόχος είναι τα λεφτά», πως: «Σήμερα όλοι οι άντρες είναι γκέι» και σε άλλη διαδικτυακή ακόλουθό της, που τη ρώτησε αν έχει συνευρεθεί με ομοφυλόφιλο, η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε «Φυσικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.