ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Φράνκο: Θα υποδυθεί τον Φιντέλ Κάστρο – Η πρώτη ταινία του μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Αντιδράσεις για το γεγονός πως δεν επιλέχθηκε κάποιος Λατίνος ηθοποιός για τον ρόλο

Τ.Φράνκο: Θα υποδυθεί τον Φιντέλ Κάστρο – Η πρώτη ταινία του μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Τζέιμς Φράνκο πρόκειται να υποδυθεί στον Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Alina Of Cuba», η οποία θα αφηγείται την ιστορία της Αλίνα Φερνάντεθ, της κόρης που ο πρώην πρόεδρος της Κούβας απέκτησε με την Νατάλια Ρεβουέλτα κατά τη διάρκεια του παράνομου δεσμού τους. 

Παρά το γεγονός ότι ο Τζέιμς Φράνκο είναι ένας καταξιωμένος Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, με το άκουσμα της είδησης το κοινό δυσαρεστήθηκε καθώς περίμενε στον ρόλο του Κάστρο, κάποιον ηθοποιό με καταγωγή από τη λατινική Αμερική.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της Φερνάντεθ, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον πατέρα της και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας στο διάστημα που παρέμεινε στη χώρα, από την οποία έφυγε για να πάει στην Ισπανία το 1993.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον ομότιτλο ρόλο θα ερμηνεύσει η Άννα Βιγιαφάνε από την τηλεοπτική σειρά «New Amstedam», ενώ αυτή θα είναι η πρώτη ταινία διανομής στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Φράνκο μετά το 2019, όταν και αντιμετώπισε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκες-μαθήτριες της υποκριτικής του σχολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.