ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Γουόκαπ: Τα «καυτά» φιλιά με την σέξι σύντροφό του την Πρωτοχρονιά (φώτο)

Φιλιά με θέα την Ακρόπολη

Τ.Γουόκαπ: Τα «καυτά» φιλιά με την σέξι σύντροφό του την Πρωτοχρονιά (φώτο)

Ο Τόμας Γουόκαπ και η σύντροφός του, Εστρέλα Νούρι γιόρτασαν στην Αθήνα για πρώτη φορά ως ζευγάρι την είσοδο του 2024.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού που κληρονόμησε ελαφρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και η ιρανικής καταγωγής σύντροφος του, που είναι ηθοποιός και μοντέλο, φόρεσαν τα γιορτινά τους και άλλαξαν τη χρονιά σε ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη των Αθηνών.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ζούσαν έντονα την κάθε στιγμή και αντάλλαξαν καυτιά φιλιά με την αλλαγή του χρόνου. Έχουν λίγους μήνες σχέσης αλλά όπως έχει δηλώσει η Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο.

Αυτή ήταν η πρώτη πρωτοχρονιά τους ως ζευγάρι και κάνουν όνειρα να περάσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου πολλές ακόμη όμορφες πρωτοχρονιές.

Ο Τόμας Γουόκαπ που το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του με την Εστρέλα του ετοίμασε μια τούρτα με θέμα τον Ολυμπιακό έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο και αν και από το Τέξας θέλει να περάσει τη ζωή του στη χώρα μας.

Τόσο εκείνος όσο και εκείνη απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε ελληνικά νησιά αλλά και στην Καρδίτσα και στη Ρόδο όπου ο Τόμας έπαιζε μπάσκετ.

Η Εστρέλα Νούρι έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Ελλάδας και πρόσφατα επισκέφτηκε τους Δελφούς και την Αράχωβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.