ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Λόπεζ: Η αγενής χειρονομία στους παπαράτσι που δίχασε τους θαυμαστές της (φώτο)

Με αυτόν τον τρόπο έδειξε τη δυσαρέσκειά της και τον εκνευρισμό της

Τ.Λόπεζ: Η αγενής χειρονομία στους παπαράτσι που δίχασε τους θαυμαστές της (φώτο)

Λόγω ενός περιστατικού που δίχασε τους θαυμαστές της, η Τζένιφερ Λόπεζ, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο.

Σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, η JLo έδειξε τη δυσαρέσκειά της και εξέφρασε τον εκνευρισμό της κάνοντας μια αγενή χειρονομία και συγκεκριμένα υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η Λόπεζ βρισκόταν με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, σε μια επίσκεψη στα McDonald’s.

Αν και οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που η τραγουδίστρια έκανε τη χειρονομία της προς τους παπαράτσι, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την αντίδρασή της.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες απόψεις και αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι υποστηρίζουν τη διάσημη τραγουδίστρια επειδή υπερασπίστηκε την ιδιωτική της ζωή, ενώ άλλοι επικρίνουν την αγενή χειρονομία της, αλλά αυτό που λένε πολλοί είναι ότι οι διασημότητες είναι πραγματικοί άνθρωποι και έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και στην έκφραση των συναισθημάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.