ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Μπράουν: Πέθανε το μοντέλο του Playboy και του Cosmopolitan

Σε ηλικία 38 ετών

Τ.Μπράουν: Πέθανε το μοντέλο του Playboy και του Cosmopolitan

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 38 χρόνων, η Τάμπι Μπράουν, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, χορεύτρια αλλά και ηθοποιός.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» η πρώην μάνατζέρ της, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η Τ.Μπράουν γεννήθηκε στο Νότιο Λονδίνο και ήταν μοντέλο για πολλά περιοδικά όπως, το «Cosmopolitan», το «Elle» και το «Playboy», ενώ είχε στενές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές Ραχίμ Στέρλινγκ και Μάριο Μπαλοτέλι.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Μπράουν γνώρισε τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι σε νυχτερινό κέντρο το 2011. Η σχέση τους δεν διήρκεσε πολύ. Το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους ύστερα από επτά μήνες.

Πέντε χρόνια αργότερα, η μελαχρινή καλλονή εθεάθη σε ξενοδοχείο με τον επιθετικό της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Πρωταγωνίστησε επίσης στο «The Bachelor» του δικτύου «Channel 5» και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις για λογαριασμό των εταιρειών Canon, Virgin Atlantic, AXE και Lynx.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιστήθια φίλη της και μουσικός NayNay απέτισε φόρο τιμής στη Μπράουν μέσω του Instagram, γράφοντας:  «Τι φως ήσουν! Η εξωτερική σου εμφάνιση ταίριαζε με την εσωτερική σου, τόσο όμορφη. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και λυπημένη που έφυγες. Αναπαύσου εν αιώνια ειρήνη Τάμπι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.