ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ.Ροντρίγκεζ: Στην παραλία με τον Κ.Ρονάλντο – Ποζάρει με εντυπωσιακό μπικίνι

Διήμερη εξόρμηση στο Άμπου Ντάμπι για το ζευγάρι

Τ.Ροντρίγκεζ: Στην παραλία με τον Κ.Ρονάλντο – Ποζάρει με εντυπωσιακό μπικίνι

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνουν το ταξίδι τους στο Άμπου Ντάμπι και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές τους εκεί.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και φροντίζει να μοιράζεται εκεί με το κοινό της στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμιότυπα με την ίδια και τον Πορτογάλο άσο του ποδοσφαίρου, από την επίσκεψή τους στην παραλία.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ποζάρει με το μαγιό της, ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φωτογραφίζεται σε μία καφετέρια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Δύο ημέρες για δύο👩‍❤️‍👨», πράγμα που σημαίνει ότι εκείνη κι ο αγαπημένος της αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, σαν ζευγάρι, μακριά από τα παιδιά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε τη δημοσίευση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.