ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Τριντό για Μ.Πέρι: «Ο θάνατος του ήταν σοκαριστικός – Δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια που παίζαμε στο σχολείο»

«Ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Μάθιου. Αγαπήθηκες και θα λείψεις»

Τ.Τριντό για Μ.Πέρι: «Ο θάνατος του ήταν σοκαριστικός – Δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια που παίζαμε στο σχολείο»

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό μέσω μιας ανάρτησης στα social media εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι σοκαριστικός και θλιβερός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου και ξέρω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έφερε. Ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Μάθιου. Αγαπήθηκες – και θα λείψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Τριντό.

Πριν από χρόνια ο Πέρι, μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, είχε αποκαλύψει ότι όταν πήγαιναν δημοτικό ο ίδιος μαζί με έναν συμμαθητή του είχαν δείρει τον Τριντό. «Τον δείραμε μαζί. Νομίζω ότι ήταν καλός σε ένα σπορ που εμείς δεν ήμασταν, οπότε επρόκειτο για αγνή ζήλια. Έτσι τον δείραμε», είχε πει ο Πέρι. Μάλιστα είχε προσθέσει ότι δεν αισθανόταν καλά γι’ αυτό το συμβάν. «Δεν υπερηφανεύομαι. Ήταν τραγικό. Ήμουν ένα ανόητο παιδί. Δεν ήθελα να τον πειράξω» είχε δηλώσει.

Πάντως ο Τζαστίν Τριντό όχι μόνο δεν του είχε κρατήσει κακία αλλά είχε σχολιάσει με χιούμορ την αποκάλυψη που έκανε ο Μάθιου Πέρι. «Το έχω σκεφτεί λίγο, και ξέρεις τι, ποιος δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μια ρεβάνς Μάθιου Πέρι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Πέρι, Σούζαν Μόρισον, ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά και πατέρα του Τζάστιν Τριντό, Πιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.