ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Τ.Χαλκιάς για το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Δεν μπορώ να διανοηθώ παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του»

«Σε επίπεδο προβλήματος, σαν άνθρωπος δεν έχω απολύτως κανένα»

Τ.Χαλκιάς για το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Δεν μπορώ να διανοηθώ παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του»

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και στο ζήτημα της τεκνοθεσίας ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο κ. Χαλκιάς δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων: «Σε επίπεδο προβλήματος, σαν άνθρωπος δεν έχω απολύτως κανένα. Όπως έχω ξαναπει και θέλω να το ξαναπώ, είναι ότι δεν μπορώ να διανοηθώ κανένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του, τη μάνα που το γέννησε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί να παίξει ρόλους, χωρίς καλή αμοιβή.«Πριν από 29 χρόνια, σχεδόν 30, έκανα τους Άθλιους το 1995, με αποκλειστική και δική μου συνεισφορά στην παραγωγή και έδωσα και μια πολύ καλή χορηγία».

Έπειτα πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι ξέραμε ότι μια παραγωγή με 33 άτομα, με σκηνικά, κοστούμια κλπ, με φιλική συμμετοχή δική μου και άλλων, “μπήκαμε μέσα”. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί κρατήθηκα κι έβγαλα τη σεζόν. Τώρα δεν θα το έκανα ξανά, πριν από 15-20 χρόνια δεν θα το έκανα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μίλησε για τη σχολή του, η οποία τελικά έκλεισε: «Μετά το κλείσιμο της σχολής μου, που για εμένα ήταν η μεγαλύτερη αγάπη που μπορούσα ποτέ να δημιουργήσω σε αυτή τη δουλειά και δεν κατάφερα οικονομικά να κρατηθώ, μετά από αυτό το εγχείρημα, δεν θα έκανα ξανά κάτι επιχειρηματικά. Κατάλαβα ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά. Δεν θα ήθελα να φέρω κι έναν στυγνό επιχειρηματία να μου κάνει τις δουλειές», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.