ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ποσά που κερδίζουν οι επώνυμοι για μια ανάρτηση στα social media

Αστρονομικά νούμερα

Τα ποσά που κερδίζουν οι επώνυμοι για μια ανάρτηση στα social media

Αστρονομικά είναι τα ποσά που κερδίζουν οι επώνυμοι από τις αναρτήσεις τους στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Τα τελευταία χρόνια η δουλειά του influencer αποφέρει σεβαστά χρήματα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από τα όρια της φαντασίας.

Τηλεοπτική εκπομπή ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο ιντριγκάρει, καθώς μιλάμε για εξωφρενικά ποσά που βγάζουν οι influencer της εποχής μας από μια ανάρτηση στο Instagram.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Christiano Ronaldo, με τα ποσά που βγάζει ο Πορτογάλος άσος για μια ανάρτηση να ζαλίζουν. Τα χρήματα αυτά φορολογούνται κανονικά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος.

Αναλυτικά ο τιμοκοτάλαγος ανά ανάρτηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Khloe Kardashian 1,868 εκατ. δολάρια
Beyonce 1,889 εκατ. δολάρια
Kim Kardashian 2,176 εκατ. δολάρια
Ariana Grande 2,264 εκατ. δολάρια
Dwayne Johnson 2,326 εκατ. δολάρια
Kylie Jenner 2,386 εκατ. δολάρια
Selena Gomez 2,558 εκατ. δολάρια
Lionel Messi 2,597 εκατ. δολάρια
Christiano Ronaldo 3,324 εκατ. δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.