ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Κατσαφάδος: «Ήμουν 9 και ο 11χρονος αδελφός μου διαμελίστηκε μπροστά μου – Δεν μιλούσα για τρία χρόνια»

«Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί βρήκα τη χειροβομβίδα»

Θ.Κατσαφάδος: «Ήμουν 9 και ο 11χρονος αδελφός μου διαμελίστηκε μπροστά μου – Δεν μιλούσα για τρία χρόνια»

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια της γυναίκας του, αλλά και στις ενοχές που νιώθει για τον τραγικό θάνατο του αδελφού του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για όσα κάνει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στην οποία συμμετέχει, την ταινία «17 κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, τα γυρίσματα της σειράς «Μαύροι πίνακες», αλλά και το Α΄ βραβείο ερμηνείας που πήρε σε μεγάλο φεστιβάλ στο Λονδίνο για τη συμμετοχή του στην ταινία «Καθαρτήριο».

Θοδωρής Κατσαφάδος: Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί βρήκα τη χειροβομβίδα -Για τρία χρόνια δεν μιλούσα, είχα ενοχές

«Η κόρη μου, Μαριλού, είναι η οικογένειά μου, αυτή είναι ο άνθρωπος μου πια. Σε εκείνη και στον εγγονό μου τα λέω όλα και μου τα λένε όλα. Αυτή είναι η ζωή μου πια, τα δύο μου παιδιά, η κόρη μου και ο εγγονός μου», σημείωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

«Ήμασταν περίπου 40 χρόνια μαζί με τη σύζυγό μου μου. Γνωριστήκαμε το 1973 σε ένα θίασο του Κώστα Βουτσά. Η απώλεια της γυναίκας μου, Χριστίνας, μου άλλαξε τη ζωή. Δεν είναι θέμα θρήνου, προσπαθώ να εξοικειωθώ με μια άλλη πραγματικότητα», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με την απώλεια της συζύγου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηθοποιός μίλησε, στη συνέχεια, και για την απώλεια του αδελφού του που τον έχει σημαδέψει, με την περιγραφή του να συγκλονίζει: «Ήμουν εγώ 9 ετών και ο αδελφός μου 11. Είχα βρει μια χειροβομβίδα και με αυτή ο αδελφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου. Με καθορίζει μέχρι το θάνατό μου το γεγονός αυτό, είναι η ταυτότητά μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι, ευχάριστο ή δυσάρεστο, σκέφτομαι τι θα έκανε ο αδερφός μου. Υπάρχει ένα ισοζύγισμα τι έχει χάσει ο αδελφός μου και τι έχω κερδίσει εγώ. Ήταν το άλλο μου μισό, κοιμόμασταν μαζί, παίζαμε μαζί, περπατούσαμε μαζί. Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί βρήκα τη χειροβομβίδα. Για τρία χρόνια δεν μιλούσα, είχα ενοχές, ντρεπόμουν, φοβόμουν, είχα πολλά σκοτάδια. Μιλάω για 50-60 χρόνια πριν, αλλά και τώρα γίνονται αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.