ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θα είναι ο μήνας τους: Aυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου

Θα έχουν εύνοια στις σχέσεις και τα οικονομικά

Θα είναι ο μήνας τους: Aυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου

Αποχαιρετάμε επιτέλους το 2023 και υποδεχόμαστε σε λίγες ώρες το 2024 με τα τρία τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου.

Στις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής σταματά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη. Στη συνέχεια έρχεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11 Ιανουαρίου που θα εστιάσουμε σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Τέλος ο Ιανουάριος θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων στην επιφάνεια με πολλά έντονα συναισθήματα.

Τα 3 ζώδια που θα είναι οι ευνοημένοι του Ιανουαρίου είναι ο Κριός, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Θα έχουν μεγάλη εύνοια στις σχέσεις και τα επαγγελματικά.

Τα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου

Το 2024 είναι προ των πυλών και για 3 ζώδια φαίνεται ότι o Ιανουάριος θα είναι τυχερός και θετικός στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών. Ας τα δούμε:

Κριός

To 2024 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για τους Κριούς. Στο ξεκίνημα της χρονιάς η καριέρα και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν πολύ καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα λάβει θέση στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου δίνοντας σας την δύναμη να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ο Ιανουάριος κρύβει μια μεγάλη ευκαιρία στα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Ο πρώτος μήνας του 2024 έρχεται με αποφάσεις που αφορούν το σπίτι σας. Είτε θα μετακομίσετε ή θα συγκατοικήσετε με κάποιο άτομο και η αλλαγή αυτή θα είναι για καλό. Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω όπου αποκαθιστά τις οικογενειακές σας σχέσεις. Γενικά ο Ιανουάριος θα είναι θετικός
με έμφαση στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2024 ξεκινά δυναμικά καθώς από τις 4 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας περνά ο Άρης που σας καλεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα είστε αποφασισμένοι και θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την επιτυχία να είναι σχεδόν δεδομένη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 11 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση η οποία θα σας ενθουσιάσει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 23 Ιανουαρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.