ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

The Bachelor: Η Αθηνά λέει ότι «ερωτεύθηκε» τον Αλέξη και χαρακτηρίζει «πεθερικά» τους γονείς του (βίντεο)

«Ερωτεύτηκα τόσο πολύ τον Αλέξη, ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου»

The Bachelor: Η Αθηνά λέει ότι «ερωτεύθηκε» τον Αλέξη και χαρακτηρίζει «πεθερικά» τους γονείς του (βίντεο)

H νικήτρια του The Bachelor, Αθηνά New York μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube ξεκαθάρισε τι ακριβώς έγινε με τον Αλέξη Παππά και χώρισαν.

«Ο Αλέξης κι εγώ δεν είμαστε μαζί. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλοί άνθρωποι ή ότι δεν ερωτευτήκαμε. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν να είναι και χρόνια μαζί ερωτευμένοι και χωρίζουν (…) Ερωτεύτηκα τόσο πολύ τον Αλέξη, ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Αθηνά New York.

Η ίδια απάντησε και στα κακόβουλα σχόλια που έλεγαν ότι η σχέση τους είναι στημένη. «Δεν ξέρεις γιατί δεν ήσουν εκεί. Είδες μόνο τα πέντε λεπτά στην τηλεόραση, δεν είδες όλη την σχέση μας, κάθε μέρα, όλη μέρα για έξι μήνες. Ξέρεις μόνο ότι είδες στην τηλεόραση και όχι όσα έγιναν από πίσω από τις κάμερες».

Για τις σχέσεις με τους γονείς του Αλέξη Παππά: «Όταν τελείωσε το The Bachelor πήγα και αγόρασα πράγματα για την μητέρα, τον πατέρα και τον Αλέξη. Για τα πεθερικά μου, αγόρασα πράγματα και το έκανα αυτό από αγάπη. Αυτό όμως δεν το είδατε. Σε όσους λέτε πως η σχέση ήταν ψεύτικη, εγώ τον ερωτεύτηκα full τον Αλέξη», ανέφερε η Αθηνά New York.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.