ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τομ Μπρέιντι: Θα τον καταστρέψει οικονομικά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ – Πόσα πρέπει να της δώσει

Η εκτιμώμενη περιουσία του αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια

Τομ Μπρέιντι: Θα τον καταστρέψει οικονομικά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ – Πόσα πρέπει να της δώσει

Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν το supermodel Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι, με τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού συνεχώς να πληθαίνουν, κάνοντας λόγο για την επιμέλεια των παιδιών τους, για τους λόγους που τους οδήγησαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, αλλά και για τις «οικονομικές συνέπειες» που θα έχει και στους δύο ένα διαζύγιο.

Ένα δημοσίευμα της Marca παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγαμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Κ.Τζέρι.

Εάν λοιπόν, η ανάλυση είναι σωστή και η περιουσία του Τ.Μπρέιντι ακριβής, τότε θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η εκτιμώμενη περιουσία του Τ.Μπρέιντι υπολογίστηκε με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.